Talentenuitleg

De StrengthsFinder® test ontdekt welke van de 34 talenten in jouw top 10 staan. Na het doen van de test krijg je uitgebreide uitleg over de resultaten. Dat gebeurt in drie stappen:

  1. Benoemen van jouw (natuurlijke) talenten
  2. Erkennen van jouw talenten (en non-talenten)
  3. Je talenten richten op wat je wilt bereiken.

Belangrijke vragen zijn

  • Wat levert een talent jou op?
  • Wat heb je nodig ( onder andere aan omstandigheden) om je talenten beter in te zetten?

In gemiddeld drie gesprekken (live of via Skype) maak ik je duidelijk waar jij verschilt van anderen en wat jouw unieke kracht is. Uit ervaring blijkt dat alleen deze kennis jou al acht procent productiever maakt. Daarnaast leer je een nieuwe taal over jezelf die je kunt gebruiken in je CV, bij het kiezen van professionele rollen, het volgen van nieuwe trainingen, enzovoorts.

Met gemak en met plezier

Curt Liesveld, mijn trainer van Gallup definieerde Strengthscoaching  als volgt: een coaching die zich opzettelijk richt op iemands natuurlijke talenten. Dat wil zeggen: “de manier van denken, voelen en gedragen die productief kan worden toegepast. Met gemak en met plezier…”

Daarnaast helpt de coaching jou je kwetsbaarheden te zien, deze te begrijpen en daar beter of goed mee om kunnen gaan.

 

Curt Liesveld

Curt Liesveld werkte voor Gallup en was mijn eerste Strengths Coach trainer in Omaha (Nebraska) in 2013. Hij was een geweldige inspirerende en wijze man met veel humor. Een van de voorlopers in de beweging om te kijken naar wat er goed is aan mensen. Helaas overleed hij in 2015.

Gratis e-book over jouw talenten

Laat je e-mailadres achter en krijg het gratis e-book over al jouw 34 talenten. En regelmatig een nieuwsbrief over Talent als kracht.

Dank je wel. Je e-book komt er aan.

Pin It on Pinterest