Talentcoaching

Talentcoaching… Wat is dat? 

Wil je veel beter worden in wat je doet? Meer succes? Zelfverzekerder zijn? Minder vermoeidheid of stress ervaren? Snel leren en ontwikkelen? Jouw carrière versnellen? Het lijkt te mooi om waar te zijn maar honderden klanten van Talentalskracht hebben het al meegemaakt.

Het goede nieuws is: iedereen heeft talent! Als jij de test van Gallup (Clifton’s StrengthsFinder®) doet, kun zien welke 5 of 10 talenten bepalend zijn voor jouw succes. Met die kennis kun je – zeker als je daar een Gallup certified talentcoach bij zoekt – jezelf optimaal ontwikkelen. Jouw talenten geven aan welke strategieën bij jou passen. Je daar bewust van worden: “Oh, zo doe ik dat”, is voor iedereen een belevenis. Opeens zie je waar het succes vandaan komt. Na het je bewust-worden gaat het erom de belangrijkste aspecten van die 10 talenten te leren kennen. Wat levert het op en wat heb je nodig om die talenten in te zetten? Gemiddeld na 2 uur praten zijn we op dat punt uitgekomen.

Wat levert dit jou op? Na het leren kennen van je talenten ga je ongeveer 8% meer produceren en in teams 12%. Je krijgt verder een beeld van welke ontwikkeling voor jou gemakkelijk voelt, energie geeft en snelle progressie geeft. Doordat je bewust wordt van je talenten ga je ze steeds meer en bewuster inzetten. Terwijl je geen dingen hoeft te doen die niet bij je passen, die je energie kosten en veel tijd en weinig opleveren. Een heel groot verschil. De groei is daardoor autentiek en blijvend. Geen kunstjes of plastic…

En verder?

Talenten zijn geen “in plaats van” voor ontwikkeling. Juist niet. Als je jouw unieke talentvolgorde kent kun je sneller en beter ontwikkelen. Maar dan moet je dan wel doen. Je ontwikkelt je het best – is onze overtuiging – door doelen te stellen en daarvoor jouw talenten in te zetten. Daar kan een goede talentcoach je uitstekend bij helpen.

Wij doen deze talentcoaching voor bedrijven en particulieren. We hebben geen standaard prijzen en we zijn zeker niet goedkoop. Daarnaast werken we graag met gemotiveerde mensen en voor organisaties die doelen hebben die de wereld mooier maken. We kunnen zowel zelf coachen als de mensen om jou heen (managers, HR, coaches) opleiden om jouw talent te helpen ontwikkelen.

Wil je meer weten? Bel dan 06-3424 0930.

Lees wat anderen ervaren hebben bij talentcoaching.

 

 

 

 

Gratis e-book over jouw talenten

Laat je e-mailadres achter en krijg het gratis e-book over al jouw 34 talenten. En regelmatig een nieuwsbrief over Talent als kracht.

Dank je wel. Je e-book komt er aan.

Pin It on Pinterest