Xander Cladder MWO CMC

Directeur/eigenaar

Talent als kracht is het bureau van Xander Cladder MWO CMC en collega's... 

"Het adviseren en coachen van (senior) managers vind ik het leukste werk dat er is. Ook vanwege de impact daarvan. Die impact gaat verder dan een persoon. Het heeft ook impact op het hele team waaraan leiding wordt gegeven en op de hele organisatie.

Ik stem mijzelf af op de klant en stel waarderende, soms scherpe vragen. Dat combineer ik het liefst met creatief meedenken... Dan ben ik op mijn best. Uiteindelijk gaat het erom dat de klant nieuwe, bruikbare perspectieven ziet en in actie kan omzetten. 

Ik spreek graag met mijn klanten over hun werk maar regelmatig raakt dat ook privekwesties. Er komen soms uiterst gevoelige onderwerpen naar boven. Vanuit mijn eigen talent Relator vind ik het plezierig om te praten over zaken die iemand écht raken en om als coach vertrouwd te worden...

Wat mij ook veel voldoening geeft is als mijn klant zijn of haar non-talent onder ogen ziet en besluit dat hij of zij daar eigenlijk prima mee kan leven... Vaak geeft dat ook opluchting: niet alles te hoeven kunnen of zijn. Als ze echt gevorderd zijn, kunnen ze vervolgens met hun omgeving het gesprek aangaan daarover: "Wat ik graag doe en goed kan is dit... Wat ik nodig heb is dat... Wat ik prettig zou vinden is dat...".  Als dat eenmaal lukt, dan weet ik dat zo'n klant gaat floreren. Jezelf accepteren is erg belangrijk om effectief én gelukkig zijn. Dan hoef je veel minder met je eigen 'ik' bezig te zijn en heb je alle ruimte om te leiden."

Meer weten over mijn opleiding en ervaring?

Talent als kracht is gecertificeerd door:

Certified

 

 

UPDATED SS BDP LOGO

 

 

 

En verder met:

 

ijsbeer

 

Gratis e-book over jouw talenten

Laat je e-mailadres achter en krijg het gratis e-book over al jouw 34 talenten. En regelmatig een nieuwsbrief over Talent als kracht.

Dank je wel. Je e-book komt er aan.

Pin It on Pinterest