“In der Beschränkung zeigt Sich den Meister!” Wij hebben veel verstand van een paar gespecialiseerde onderwerpen zoals StrengthsFinder® talenten, hoe je teams geweldig maakt en hoe je organisaties veel beter laat functioneren… Maar als het gaat om het menselijke lichaam en het voorkomen van stress, het verhogen van je lichamelijke energie of het onderzoeken van iemands Hart-coherentie, dan verwijzen wij liever door.

Een vriend van mij – Edwald Hilboldt – heeft hier wel veel verstand van en vertelde over een pilot die hij organiseert voor bedrijven. Uit eigen ervaring weet ik dat het prettig en leerzaam is als Edwald je conditie meet en tips geeft over gezonder leven. Dus zijn gratis pilot lijkt mij een interessante aanrader. Bijgaand een link naar zijn website en de folder voor zijn pilot. Als je gaat hoor ik graag wat je er van vond (xander@talentalskracht.nl).

Uitnodiging pilot Manage your Energy

 

Gratis e-book over jouw talenten

Laat je e-mailadres achter en krijg het gratis e-book over al jouw 34 talenten. En regelmatig een nieuwsbrief over Talent als kracht.

Dank je wel. Je e-book komt er aan.

Pin It on Pinterest

Share This