Als ik deze korte blog schrijf, zit ik in het vliegtuig van Phoenix Arizona (via Atlanta) naar Amsterdam op zo’n 10 kilometer boven de Grand Canyon. Ik maak een paar foto’s en denk met ongelooflijk veel plezier terug aan de afgelopen week. Ik ben samen met 42 collega’s uit verschillende landen en continenten gecertificeerd door People Acuity* voor een ongelooflijke ervaringsgerichte eendaagse training waarin je talenten heel concreet kunt ervaren. 

Training

De training heet: “Strengths Strategy for Optimal Performance”. Hoewel ik al bijna vijf jaar met de Cliftons’ StrengthsFinder® talenten werk, durf ik te zeggen dat ik tijdens deze training zelf ook echt een transformerende ervaring opdeed. In de komende maanden gaan we deze training verder instuderen en leveren. Ik heb de eerste 25 deelnemerpakketten meteen besteld… Meer informatie geef ik uiteraard graag!

Talentenrapport

Om mijn enthousiasme en dankbaarheid te delen met mijn lezers en klanten geef ik je een code waarmee je een  interessant talentenrapport kunt maken en downloaden met korting. Zoals ook voor spieren geldt, kun je talenten alleen laten groeien als je ze aandacht geeft. Alleen door kennis en ervaring aan te vullen, zullen ze je steeds meer gaan opleveren. Een leuke manier om te werken aan jouw talenten is het bestuderen van dit rapport.

Na het kopen van het rapport (voor minder dan $10,–) kun je jouw top 5 StrengthsFinder talenten invoeren. Het rapport is van People Acuity is erg uitgebreid en geeft je een beeld van jouw belangrijkste 5 talenten en alle relevante aandachtspunten per talent. Dus de contributies die je door dat talent kunt leveren, de behoeften die het talent heeft, de overtuigingen die daarbij horen en ervaringen die jouw talenten kunnen ‘triggeren’ in een valkuil. Het rapport is in het Engels. Maar zeer de moeite waard!

Laat me s.v.p. weten wat je er van vindt. De website van People Acuity bevat veel interessante (deels) gratis informatie. Omdat enkele Nederlandse collega’s en ik door People Acuity gecertificeerd zijn, kun je ons beschouwen als jouw contactpersonen in Nederland.

Mijn kortingscode (Coupon) is: xandercladder2017 (knip&plak)

De link is: https://peopleacuity.com/product/people-acuity-accelerator-level-1-report-and-self-coaching-guide/

* People Acuity is een nieuw bedrijf van Strength Strategy. Letterlijk betekent deze naam: het scherp zien van mensen. Volgens ons is dat de belangrijkste verschilmaker in elke organisatie.

Gratis e-book over jouw talenten

Laat je e-mailadres achter en krijg het gratis e-book over al jouw 34 talenten. En regelmatig een nieuwsbrief over Talent als kracht.

Dank je wel. Je e-book komt er aan.

Pin It on Pinterest

Share This